Kayra'nın Annesi

7 Şub 2011

Bugün adım Kırmızı

Bu yıla kadar kırmızı ruj benden uzak, sevenine yakın olsun derdim. Taki bir marka için araştırma yapana kadar...Ve birbirimizden ilk etkilendiğimiz o andan beri makyaj çantamın en özel konuğu oldu.  (; Kırmızının iddasını severim de nedense hala her bayana yakıştıramam. Ucunu biraz kaçırdığınızda kadını hafifleten bir etkisi olduğunu unutmamak lazım. Ten ve saç rengi ne olursa olsun sizin çantanızda kırmızının size en çok yakışacak tonundan bir rujunuz olsun, benden söylemesi :)

Kaçınılmaz son...

Ölüm kaçınılmaz son. Ama bir diğer kaçınılmaz şey ise ölümün yaşı yoktur. Kutsal kitaplar kendi ölümümüzü ya da en sevdiklerimizin ölümünü ancak başkalarının ölümüne şahit olduğumuzda anlayıp silkelendiğimize işaret ediyor. Yaratıcı sıralı ölüm versin hepimize. Vaktinden evvel yolcu etmeyelim, etmesinler bizleri. Çünkü ölüm geride bırakılanlar için yükü ağır bir acı olur.


Çok üzüldüm, Allah geride kalan sevdiklerine sabır versin. Senin kokunu ve şevkatini hissedemeyecek minicik oğluna uzun,sağlıklı ve mutlu bir yaşam versin, umarım ki hiç acı çekmesin. Çünkü artık acıların en büyüğüne sahip. Allah yavruları annesiz, anneleri yavrularından ayırmasın. Allah rahmet eylesin Defne Joy :((