Kayra'nın Annesi

29 Eyl 2011

32.hafta / 8.ay'ın ikinci haftası

Bir süredir fırsat bulup bloğa yazamadım. Hayatımızda yepyeni değişiklikler oldu. Yeni bir şehir, yeni bir ev derken bir bakmışız 1 ay olmuş.
Kayracım epey uzaklarda, dünyaya merhaba diyeceksin. Tüm bu yeniliklere alışma sürecindeyken 32.haftamızı doldurduk bile. Burada kendimize yeni bir dr edindik, İstanbul'dan aldığımız referansla içimiz daha bir rahat. Doktorumuzdan çok memnunuz, hastanemiz yine özel bir hastane olacak. Ancak evimize olan mesafe biraz uzak. 1,5 saat gibi bir yol mesafemiz var.

Hamilelik süresince şikayetlerim olmamıştı. Doğum zamanı yaklaştıkça "anne endişeleri" sarıyormuş meğer insanı :) Bende bir anne adayı olarak içim kıpır kıpır. Minicik bir prenses olacak hayatımda bundan sonra,inş.

Tüm hazırlıklarımı daha fazla ağırlaşmadan ve şehir değişikliği yapmadan bitirmiştim. Yeni evimiz butik otel gibi, taam 258 m2 :) Kayramın odasını kurduk ve yerleştirdim. Doğuma muhtemelen 1,5 ay var. Tüm kıyafetlerini yıkadım ve ütüledim küçük kuzumun. Her zamanki gibi son dakikaya hiçbirşey bırakmayarak, tüm hazırlıkları yaptım bitti. Hatta Hastane çantamda hazır.

O gün için en önemli hazırlık ve rahatlık bu oluyor.

Halen normal doğum konusunda hemfikiriz doktorum,eşim ve ben. Umarım ki son ayda yapılacak kontrolümüzde bir problem olmaz. Kayramın kilosu, pozisyonu, ve ben uygunsam normal doğumu deneyeceğiz. Korkuyor muyum, azıcık ;) Ama yinede denemek istiyorum.

Bugünkü durumumuz;
Kayram: 1.800 gr







Ben: 10 kilo aldım.  Herşeyimiz normal :) Bu arada küçük kuzumun kolları ve bacakları uzun sanırım fiziksel olarak biraz bana benzeyecek.

Bu arada annesi ve babası giyinmeyi, bakımı seven bir anne-babanın minik kuzusu olunca henüz doğmadan bu kadar çok kıyafetin oluyor. ;)