Kayra'nın Annesi

20 Tem 2011

Garipçe Köyünde Kahvaltı

Geçtiğimiz pazar günü Garipçe Köyünde ailecek harika bir kahvaltı yaptık. Düşünsenize masada bir dilim peyniri kızarmış ekmeğinize sürerken ayaklarınız suyun içinde, fonda dalga sesi. Harikaydı :)

Tamam annelik seruveni boyunca hormonların etkisiyle duygular tavan yapıyor o ayrı ama kim bundan keyif almazki :)

Benim bol bol fotoğraf çekimim oldu. Babasının muzur pozları çok ayrı zaten :)))

Yolunuz düşerse hele bir de anne adayıysanız Garipçeye bir uğrayın. Hamile değilsenizde uğrayın çok iyi hissedeceksiniz.

Ve mümkünse kalabalık gidin, kahvaltıda dalga sesi eşliğinde yapılan sohbetin keyfine diyecek yoktur :)

22.Haftayı tamamlıyoruz

Yazın hamilelik yaşamak gerçekten oldukça zormuş. Kışın nasıldır bilmiyorum ama hamileliğimin son dönemlerinde sonbaharıda göreceğiz bakalım. Sıcakların artmasıyla soluğu havuz, deniz ve duş'ta almak kaçınılmaz oluyor haliyle.

Bu arada her daim acayip üşüyen ben yanıyorum sanki. Bir de sineklerin saldırısına uğruyoruz küçük kızımla. Babasına bir göz bile kırpmayan hain sivri sinekler tarafında feci halde sıkıntıdayız. Sinek ısırmasıyla uyandığım gecelerin sıklığı artıyor gıtgide. Bu prize takılan sinek savarlarda pek çare değil, Off :S

Neyse ne sıcaklar, ne sinekler üstüne kurulacak cümleler bitmez. Gelelim minik kızıma :) Oldukça sakin günler geçiyor prensesim. Dün epey bir alışveriş yaptım kendisine. Çekimlerim bittiğinde paylaşıyor olurum. Mothercare de çok şık ve sağlam eşyalar vardı, üstelikte % 50 indirimdeydi. Hemen koştum ve bir dünya birşey aldım. :) İçinde sen yokken bile çok heyecanlanıyorsam sen olduğunda nasıl olacağım bilmiyorum. :) Bu arada küçük güvercinimin adı "KAYRA" olacak. Anlamı "İyilik" demek. Her anne gibi en büyük dularımdan biri, sağlıklı, mutlu olması dışında iyi bir insan olması. :)

Birde alışveriş için güzel bir çarşı buldum. Bakırköy İstanbul Caddesinde Gür Pasajının alt katı bebek eşyalarıyla dolu. Hem çok ekonomik hemde kaliteli ve modern. Oradanda alışveriş yaptım. 

Soluğu Megavizyonda aldım :) Minik Kayra'mla dinleceğimiz iki başarılı Klasik Müzik cd'sini kaptım. Biri Classic For Kids, diğeri Lullabies For Little People o kadar güzelki her ikiside sabah uyanır uyanmaz  açtım ve harika kitap okunuyor tavsiye ederim. 

Baktım karnım acıktı Ramiz Köfte'den de açık üfe salataları afiyetle yedikten sonra, Kayram için alışverişime devam ettim. Annanesinin minik Kayra için aldığı uyku setleri ve nevresim takımları harika English Home'un tasarımlarını seviyorum minimal ve kaliteli. Kendimde olduğum gibi kızımda da oradan şaşmadık. Fiyatları Taç, Linens, La decor gibi markalara göre biraz daha pahalı kabul ediyorum. Ama kadınız biz, ruhumuzda var farklılık, özen ;) Hele de evine, bebeğine alıyorsan :)

Benim dünyalar güzeli bir yeğenim var adı Eylül :) Henüz 18 aylık aramızda bir aşk var herkes bilir. Ona da böyle özenle alışveriş yapmıştım. New baby dönemi çok kısa bu yüzden alışveriş listenizde bu dönem için aldığınız eşyaların sayısını biraz daha az tutmalısınız. Eylül'ümün minik zıbınlarındanda geldi dün bize. Liste yavaş yavaş bitiyor gibi. :)

İstanbul'un sıcağından kaçıp denize giresimiz var. Sanırım kalabalık olarak Golden Beach'e gideceğiz. Denizin içinde hamak olduğunu duyunca bendeki arzu hayaller tavan yaptı tabi :)

Kayram annesinin minik güvercini, seni çok seviyorum :)