Kayra'nın Annesi

12 Tem 2011

21.Hafta Süprizi

Dün Prf. Dr. Atıl Yüksel'e detaylı ultrason muayenesi için gittik. Minik bebeğimizin herşeyi yolunda maşallah. Organlarını tek tek sayıp, kalbinin hızlı hızlı çarpışını dinledik. Muhteşem bir deneyim, umarımki herkes bu deneyimi yaşama şansına sahip olabilir.

Bebeğimizi izlerken cinsiyeti konusunda %100 bir cevap aldık hocadan. Bizim evimize ve hayatıma minicik ve çok güzel bir prenses geliyor :) Ben üç gün öncesinde kendi doktorum kız gibi görüyorum dediğinde bir şaşkınlık yaşamıştım elbette. 5 aydır içimde minicik bir oğlum olduğuna alıştırdılar beni, haliyle şaşırdım :)) Babasının hiç bu kadar çabuk adapte olup bir o kadarda çok sevineceğini tahmin bile etmemiştim doğrusu. Hatta kızıyla daha kolay iletişime geçti :)

Doktordan sonra soluğu Capacity deki tüm bebek markaları gezip alışveriş yaparak aldım. Tüm markalar indirimde, tanıdığım marka danışmanlarından mesajlar aldım ve minik kızıma harika birkaç şey beğenip paketlettim. Alışveriş sırasında da çok duygulanmıştım çünkü bu kadar meraklı olmama rağmen bu aya kadar hiçbir şey almamıştım. Babanda senin minik eşyalarını gördüğünde çok heyecanlandı kuzum.

Hatta sen kış bebeği olacağından babanenin ördüğü harika hırkalarıda hediye aldık. Velhasıl pek keyifli bir gün oldu. Oldum olası hediyeleşmeyi sevenlerdenim zaten ;) Ha bu arada şimdiden 28 talibin çıktı. Kayınvalide ve kayınpeder adayların seni benden istedi bile :)) Kızın oluyorsa malum esprılerin ortasında buluyorsun kendini nedense. Oysa baban ve ben seni kimseye vermeme yönünde hemfikiriz :P

İsmin konusunda birkaç alternatif var aklımda, ama henüz emin değilim. Rüzgar, Su, Bade arasından seçip yapacağız. Biri yüksek ihtimal açık ara önde. Onu ilerleyen zamanlarda paylaşırım.

Dünyanın en güzel kızına sahip şanslı annesi ben seninle kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. Lütfen vaktinden evvel ya da vaktinden sonra gelip bizi çok bekletme bebeğim.

Kilon 398 gr. olmuş maşallah sana.
Seni seviyorum kuzum :)